Wandelroutes en fietsroutes in Zuid Limburg

Al van oudsher trekt Zuid Limburg veel fietsliefhebbers, en terecht. Het landschap is uitermate geschikt voor geweldige fietstochten. Vanwege het heuvellandschap is een beetje conditie vereist, maar de vergezichten zijn dan werkelijk prachtig. U kunt vanaf de camping direct op pad om Zuid Limburg te verkennen. Indien u liever een wandel- of fietstocht tot in de puntjes voorbereid, dan kunt u bij de receptie verschillende wandel- en fietskaarten kopen. Om alvast in de stemming te komen hebben we hier een aantal fietsroutes en wandelroutes voor u uitgezocht.


Gerendal Fietsroute (16,1 km)

Fietsroute door Wijlre, richting Gulpen en Valkenburg (neem vooral de tijd om dit dorpje goed te bekijken en rust even uit op  een terrasje) om vervolgens terug te keren naar Wijlre.
Bekijk de route

 
 

Valkenburg Fietsroute (32,5 km)

Deze fietsroute is de "uitgebreide" versie van de bovenstande fietsroute. U rijdt bij deze route verder naar het zuiden richting de grens van België voordat u richting Valkenburg fietst.
Bekijk de route  
 

Amstel Gold Light Fietsroute (48,0 km)

De bekende fietsroute van de Amstel Gold race, maar dan net even wat minder zwaar. Nog steds een parcours voor de meer geoefende fietser...
Bekijk de route
 

Gulpen naar Schin op Geul Wandelroute (18,9 km)

Deze wandeling van ca 19 km voert o.m naar de Keutenberg en over de Fromberg. De route is evenwel niet al te zwaar en gaat afwisselend door pittoreske dorpen, over prachtige holle wegen en door akkers...
Bekijk de route

Wijlre door Stegelkes Wandelroute (10,1 km)

Mooie korte wandeling vanuit wijlre langs de geul door weilanden en stegelkes. Aan het begin passeren we de mooie nog in bedrijf zijnde watermolen achter de Brand bierbrouwerij.
Bekijk de route
© Paasheuvelgroep 2011 - Sitemap - Privacy statement - Contact
paasheuvelgroep