Voorzieningen camping De Gronselenput in Wijlre

Kamperen op camping De Gronselenput is kamperen in Zuid Limburg, en dat merk je. Heerlijk weer, prachtige heuvellandschappen en Bourgondisch eten. Camping De Gronselenput is een kleine, natuurlijk camping. We proberen dan ook de natuurbeleving te combineren met een aantal leuke activiteiten gericht op het buiten zijn. Dit betekent dat wij in het hoogseizoen animatie met een natuurlijk tintje aanbieden.

Elektra & Wifi

Alle kampeerplaatsen met elektra (caravan-, camper- en grotere tentplaatsen) beschikken over 10 ampère aansluitingen. Daarnaast is op de gehele camping draadloos internet (wifi) beschikbaar. Code's voor het netwerk zijn te koop bij de receptie.

 

Bourgondisch leven

Het Bourgondische leven is onlosmakelijke verbonden met Limburg en daar hoort natuurlijk een goed glas bier bij, van de tap. Aan de bar van de camping hebben we verschillende bieren maar uiteraard kunt u hier ook terecht voor een kopje koffie met appelgebak.
 

Campingwinkel en broodjesservice

Op de camping is een kleine campingwinkel aanwezig voor de meest noodzakelijke boodschappen. Daarnaast kunt u hier broodjes bestellen voor de volgende ochtend of een lekkere pizza voor ‘s avonds.
 

Speeltoestellen op de camping

Op de camping vindt u een aantal speeltoestellen voor de kinderen. Zeer geliefd is de waterpomp waar de kinderen zich als echte dijkbewakers kunnen uitleven. Verder is er ook een glijbaan en een basket.
 

Animatieteam in het hoogseizoen

Kamperen op camping De Gronselenput is lekker buiten zijn. Ook bij de programmering van de animatie voor de kinderen ziet u dit terug. In het hoogseizoen is er voor de kleinsten onder ons animatie aanwezig waarbij we vooral buiten leuke dingen doen. Mocht het weer nu echt even tegenzitten dan is er altijd nog de slechtweer locatie "Het Gronselenhoes" beschikbaar.

© Paasheuvelgroep 2011 - Sitemap - Privacy statement - Contact
paasheuvelgroep