De Gronselenput - Camperplaatsen

Op de camping te koop

  • - Campinggas
  • - Verschillende soorten pizza
  • - Vers afgebakken broodjes
  • - Beperkt aantal levensmiddelen

Tarieven 2014 (klik voor grotere versie) 

 


Foto’s
Selecteer album

Video’s
Selecteer album

Het schitterende Geuldal en de Keutenberg bepalen de omgeving van camping de Gronselenput. De voor Nederlandse begrippen unieke natuur ademt een internationale sfeer. Dit wordt nog eens versterkt door de ligging nabij het drielandenpunt. De camping is genoemd naar de historische bron die ontspringt aan de rivier de Geul, die om het kampeerterrein stroomt.

Camping De Gronselenput kenmerkt zich door kleinschaligheid, rust en natuur. De camping trekt hoofdzakelijk liefhebbers van wandelen, fietsen en de Limburgse cultuur. De sfeer is gastvrij en ongedwongen. Huisdieren kunt u in overleg meenemen. Voor campers zijn speciale kampeerplaatsen, met verharde ondergrond, aanwezig direct bij de ingang van de camping. De camping kent geen slagbomen en is vrij toegankelijk.

Door de ligging aan de Keutenberg in Wijlre is De Gronselenput de ideale locatie voor actievelingen. U zult al snel zien dat wielrennen, mountainbiken en wandelen zeer geliefde activiteiten zijn in deze streek. Wilt u het rustiger aan doen dan is een bezoek aan het toeristische Valkenburg, Thermae 2000 of het drielandenpunt een aanrader!

Uiteraard is er nog veel meer te doen in dit gedeelte van Limburg, er is geen regio in Nederland met meer toeristische attracties zo dicht bij elkaar. Of u nu op zoek bent naar bourgondische, culturele of spannende uitstapjes, bijd e receptie is altijd wel een geschikte attractie vinden. Weet u niet precies wat voor u geschikt is, vraag het dan één vand e vrijwilligers die de camping beheren. Om alvast in de juiste vakantie stemming te komen kunt u kijken naar onze attractie tips.

Te doen op de camping:
Verschillende losse speeltoestellen
Waterpomp met zandvlakte
Basketbal net
Slechtweer locatie met spelletjes
Boekenkast met boeken
Kampvuurplaats bij het terras

Voorzieningen:

6 ampère elektra
plaatsen varierend van 100-120m2
Toiletgebouw op loopafstand
Horeca met bar
Klein camping winkeltje

paasheuvelgroep